Mal Sahibi Temsilcisi

17 Oca

Mal Sahibi Temsilcisi

Mal sahibinin temsilcisi olarak, mal sahibinin personelinin bir uzantısı olarak hizmet veriyoruz. ARIMANYAPI, projenizin yaşam döngüsü boyunca rehberlik ederek sahibinin çıkarlarını her zaman korur.

ARIMANYAPI, sahiplerine projelerini başarılı kılmak için ihtiyaç duyacakları katma değerli kaynakları sağlar. Ekibi bir projenin her bileşeniyle ilgilenmek için gerekli kaynak derinliğine sahip olmayan bir sahip için, ARIMANYAPI kelimenin tam anlamıyla personelinin bir uzantısı olarak hizmet eder.

Projenin “gözleri ve kulakları” olarak, inşaatın sözleşme belgelerine uygun, zamanında ve bütçe dahilinde ilerlemesini sağlamak için yerinde temsil sağlayabiliriz. Savunucunuz olarak çalışan ARIMANYAPI uzmanları, müşterilerin dikkati dağılmadan temel işlerine odaklanmalarını sağlar.

ARIMANYAPI’nin mühendisler, mimarlar, tahmin ediciler, planlayıcılar, hak talepleri ve kefalet uzmanları ve diğer inşaat profesyonellerinden oluşan personeli, bir projenin her aşamasında uygulanan uygulamalı deneyim ve becerilere sahiptir. Müşterilerimize bu teknik bilgiyi sağlayarak olaylardan haberdar olmanızı sağlayarak bilinçli ve zamanında kararlar vermenizi sağlıyoruz.

Mal Sahibinin Temsilcisi hizmetleri şunları içerir:

İnşa edilebilirliği analiz etmek
Mal sahibine proje teslim sistemleri ve sözleşme formları hakkında danışmanlık yapmak
Müteahhitler ve tasarımcılar arasında tek bir temas noktası olarak hizmet vermek
Sahibin önemli toplantılarda temsil edilmesi
Proje programını ve bütçesini izleme
Kalite güvencesi / kalite kontrol prosedürlerinin denetimi
Yüklenici ödeme taleplerinin değerlendirilmesine yardımcı olmak
Aylık raporlama sağlamak
Sorun çözümünü kolaylaştırmak